Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Rudeninis laivelis
AUTORIUS:
Agnė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas cukinijos
300 gramų vištiena (malta)
3 vienetai morkų
1 vienetas paprikų
šiek tiek prieskonių
100 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Cukiniją nuplauti, jei odelė kieta - nulupti. Perpjauti pusiau. Apverti prieskoniais ir palaikyti.
2.
Ruošti įdarą: faršą apkepti keptuvėje su pjaustytomis morkomis ir paprika. Dėti prieskonių: česnakų miltelių, pipirų, druskytės, aštrios maltos paprikos, baziliko.
3.
Cukiniją įdaryti paruošta mase. Dėti į skardą ir kepti, kol cukinija suminkštės. Prieš baigiant kepti, viršų apiberti sūriu.

Rudeninis laivelis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Cukiniją nuplauti, jei odelė kieta - nulupti. Perpjauti pusiau. Apverti prieskoniais ir palaikyti.

  2. Ruošti įdarą: faršą apkepti keptuvėje su pjaustytomis morkomis ir paprika. Dėti prieskonių: česnakų miltelių, pipirų, druskytės, aštrios maltos paprikos, baziliko.

  3. Cukiniją įdaryti paruošta mase. Dėti į skardą ir kepti, kol cukinija suminkštės. Prieš baigiant kepti, viršų apiberti sūriu.

Receptą atsiuntė Agnė

Komentarai


Daugiau receptų