Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Rudeniška moliūgų sriuba
AUTORIUS:
Domantė
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas moliūgų ( (nedidelis))
1 vienetas bulvių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnakų
šiek tiek prieskonių
šiek tiek grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Nulupam moliūgą, nuskutam bulvę(s), morkytę, susipjaustom ir dedam į puodą virti: pirma bulvės, kol pjaustom ir lupam moliūgą, jos verda, tada dedam moliūgą po to morkytę, svogūną, česnaką.
2.
Palaukiam, kol viskas išverda. Kadangi buvau labai alkana, tai dariau tokį fokusą: nupyliau karštą vandenį ir daržoves keletą kartų perploviau su šaltu, nes nenorėjau dėt karštų į blenderį :)
3.
Taigi va, sudedam daržoves į blenderį, įberiam prieskoniukų pagal skonį ir blendinam iki košės.
4.
jei nupylėt vandenį, tai gausis gana tiršta, tada galima praskiesti ir vėl į puodą. Tada laukiam, kol užvirs, vis pamaišom. antrrą kartą nebereikia ilgai virt, užtenka, kad gerai įkaistų.
5.
Dedam grybus (aš dėjau marinuotus), gerą šaukštą ar du, pamaišom ir keliam puodą nuo ugnies.
6.
Skaniai prisivalgom!
7.
Taip pat labai skanu su skrebučiais: susipjaustom batoną kubeliais ir pakepam ant sviesto :)

Rudeniška moliūgų sriuba

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Nulupam moliūgą, nuskutam bulvę(s), morkytę, susipjaustom ir dedam į puodą virti: pirma bulvės, kol pjaustom ir lupam moliūgą, jos verda, tada dedam moliūgą po to morkytę, svogūną, česnaką.

  2. Palaukiam, kol viskas išverda. Kadangi buvau labai alkana, tai dariau tokį fokusą: nupyliau karštą vandenį ir daržoves keletą kartų perploviau su šaltu, nes nenorėjau dėt karštų į blenderį :)

  3. Taigi va, sudedam daržoves į blenderį, įberiam prieskoniukų pagal skonį ir blendinam iki košės.

  4. jei nupylėt vandenį, tai gausis gana tiršta, tada galima praskiesti ir vėl į puodą. Tada laukiam, kol užvirs, vis pamaišom. antrrą kartą nebereikia ilgai virt, užtenka, kad gerai įkaistų.

  5. Dedam grybus (aš dėjau marinuotus), gerą šaukštą ar du, pamaišom ir keliam puodą nuo ugnies.

  6. Skaniai prisivalgom!

  7. Taip pat labai skanu su skrebučiais: susipjaustom batoną kubeliais ir pakepam ant sviesto :)

Receptą atsiuntė Domantė

Komentarai


Daugiau receptų