Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Rudens džiaugsmas - rūkyti naminiai vijūnai
AUTORIUS:
mia30
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek druskos
1 kilogramas vijūno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vijūnus žalius išvalyti, bet skūros nenulupti. Ištrinti druska ir pipirais. Ir rūkinti. Kas turi daug drąsos gali ir žalius valgyti :)
Labai skanu!

Rudens džiaugsmas - rūkyti naminiai vijūnai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Vijūnus žalius išvalyti, bet skūros nenulupti. Ištrinti druska ir pipirais. Ir rūkinti. Kas turi daug drąsos gali ir žalius valgyti :)
Labai skanu!

Receptą atsiuntė mia30

Komentarai (10)


  • zvejys 2011-05-09 20:24

    Atsiprasau bet cia ne vijunas, cia yra UPINE NEGE. :-)


  • kablas 2011-05-07 18:37

    Kaipo cia pasakius, jie ne raudonojoje knygoje o mano meniu, skanu.... viedrelis kitas... :super:


  • as 2010-12-03 15:36

    Visai neseniai vijūnas Lietuvoje buvo gana dažnas, tačiau dabar jų smarkiai sumažėję. Vijūnas įrašytas į Lietuvos raudonąją knygą, tad jį gaudyti draudžiama, o atsitiktinai sugavus būtina tuoj pat paleisti.


  • mia30 2010-11-26 10:04

    Yra kas pagauna ir pardavineje, o man koks skirtumas, ne as gaudziau.. :-D


  • Lina 2010-11-25 22:52

    kai kam vienodai....


  • Migle 2010-11-25 22:49

    Raudonojoj knygoje irasyta zuvis.


  • Lina 2010-11-25 22:46

    ne visi ta supranta......


  • Migle 2010-11-25 22:40

    siaip tai vijunu gaudyti negalima. draudziama.


  • mia30 2010-11-21 13:52

    Sekmes:) :super:


  • muga 2010-11-21 13:16

    zalius galima valgyti? mmm, bandysim :super:


Daugiau receptų