Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Rudieji keksiukai
AUTORIUS:
Lina
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
100 gramų šokoladas (juodas)
90 gramų kvietinių miltų
100 gramų kakavos (milteliai)
3 vienetai kiaušinių
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
Glajui:
100 gramų šokoladas
100 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiek suminkštėjusį sviestą sutrinkite jį su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
2.
Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Baltymus su truputėliu druskos suplakti plaktuvu iki standžių putų. Trynius gerai sumaišykite su sviesto ir cukraus mase.
3.
Atskirame dubenyje per sietą persijokite miltus, kakavos miltelius su kepimo milteliais. Po truputį suberkite miltus į sviesto ir cukraus masę. Kai masė taps vientisesnė, lėtai įmaišykite suplaktus baltymus.
4.
Masę sudėkite į keksiukų formele ir kepkite 180-200°C temp. 20 - 25 min.
Atvėsusių keksiukų viršų, naudojant konditerinį švirkštą, papuoškite atšaldyta bei suplakta šokolado -sviesto mase.

Skanaus!

Rudieji keksiukai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 20
Ingredientai: Glajui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kiek suminkštėjusį sviestą sutrinkite jį su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.

  2. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Baltymus su truputėliu druskos suplakti plaktuvu iki standžių putų. Trynius gerai sumaišykite su sviesto ir cukraus mase.

  3. Atskirame dubenyje per sietą persijokite miltus, kakavos miltelius su kepimo milteliais. Po truputį suberkite miltus į sviesto ir cukraus masę. Kai masė taps vientisesnė, lėtai įmaišykite suplaktus baltymus.

  4. Masę sudėkite į keksiukų formele ir kepkite 180-200°C temp. 20 - 25 min.
    Atvėsusių keksiukų viršų, naudojant konditerinį švirkštą, papuoškite atšaldyta bei suplakta šokolado -sviesto mase.

    Skanaus!

Receptą atsiuntė Lina

Komentarai (5)


  • nu jo 2015-10-31 11:01

    o kiek svieto reikia? a?


  • lor 2015-02-24 08:27

    kur sokoladas dingo teslai gaminti ir is kur sviestas atsirado,ar cia vadinasi ijunk fantazija


  • Lena gustaite 2015-02-21 16:56

    Miam miam kokie skanus!!!:) tai aš gallejau apvaisinti savo laikinus


  • misele buenanjo 2015-02-21 16:31

    O kokie skanus keksiukai pavijo!:) kad visi norėjo dar;*


  • Cukrus 2014-10-18 10:28

    Cukraus 4 valg. šaukštai


Daugiau receptų