Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Ruginės duonos sumuštinukai su tunu
AUTORIUS:
Sigita
INGREDIENTAI:
0.1 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
8 vienetai pomidorų pastos (riekelės)
0.25 stiklinės salierų (smulkinti)
1 valgomasis šaukštas svogūnų (smulkinti)
2 vienetai tunų (konservuotas savo sultyse, skardinės)
0.3 stiklinės majonezo
0.1 arbatinio šaukštelio druskos
8 vienetai sūris (šveicariškas, riekelės)
1 arbatinis šaukštelis vyno acto (raudonasis)
4 vienetai duonos (ruginė, riekės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dubenyje sumaišykite nusunktą tuną, majonezą, salierą, svogūną, petražoles, raudonojo vyno actą, druską ir pipirus.
Duonos riekeles pakepinkite apie 1 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Gautą mišinį užtepkite ant pakepintų duonos riekelių ir perpjaukite jas skersai pusiau, kad gautųsi trikampiai.
Ant kiekvienos riekelės puselės dėkite po riekelę pomidoro ir sūrio.
Kepkite apie 3-5 min.
Patiekite šiltus.
Skanaus.

Ruginės duonos sumuštinukai su tunu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Dubenyje sumaišykite nusunktą tuną, majonezą, salierą, svogūną, petražoles, raudonojo vyno actą, druską ir pipirus.
Duonos riekeles pakepinkite apie 1 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Gautą mišinį užtepkite ant pakepintų duonos riekelių ir perpjaukite jas skersai pusiau, kad gautųsi trikampiai.
Ant kiekvienos riekelės puselės dėkite po riekelę pomidoro ir sūrio.
Kepkite apie 3-5 min.
Patiekite šiltus.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Sigita

Komentarai


Daugiau receptų