Sumaišyti miltus, cukrų, sodą ir razinas.
Supilti rūgpienį, ištirpintą sviestą, sirupą ir įmušti kiaušinį.
Viską išmaišyti ir supilti tešlą į skardą.
Kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45 minučių.
Skanaus!

Rūgpienio pyragas
INGREDIENTAI:
150 gramų | cukraus |
1 vienetas | kiaušinių |
3 stiklinės | kvietinių miltų |
0.5 stiklinės | rūgpienio |
1 stiklinė | sirupo (Jūsų mėgstamas) |
1 valgomasis šaukštas | sodos |
200 gramų | sviesto |
250 gramų | razinų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Rūgpienio pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 150 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
- Rūgpienis, 0.5 stiklinės
- Sirupas, Jūsų mėgstamas, 1 stiklinė
- Soda, 1 valgomasis šaukštas
- Sviestas, 200 gramų
- Razinos, 250 gramų
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Sumaišyti miltus, cukrų, sodą ir razinas.
Supilti rūgpienį, ištirpintą sviestą, sirupą ir įmušti kiaušinį.
Viską išmaišyti ir supilti tešlą į skardą.
Kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45 minučių.
Skanaus!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (1)
Koks skardos dydis (matmenys) ?