Krienų padažui papildomai reikės: 1,5 šaukšto aliejaus, 2—3 nepilni šaukštai miltų, 0,5L vandens arba sultinio, 2—3 šaukštai tarkuotų krienų, 2—3 šaukštai grietinėlės, druskos.
Mėsa užpilama trupučiu vandens ir verdama, kol pusiau suminkštėja. Rauginti kopūstai sumaišomi su nuluptu, supjaustytų obuoliu, kadagio uogomis ir svogūnu. Troškinama, kol suminkštėja produktai (sultinys turi beveik išvirti). Po to supilamas baltasis vynas. Iš aliejaus, miltų, sultinio ar vandens, tarkuotų krienų, druskos ir grietinėlės paruošiamas padažas. Prie kabeso paduodamos virtos bulvės.

Rūgštus kabesas
INGREDIENTAI:
šiek tiek | kmynų |
1 vienetas | obuolių |
1 vienetas | svogūnų |
500 gramų | kiaulienos šonkaulių |
1 stiklinė | baltojo vyno |
750 gramų | raugintų kopūstų |
4 vienetai | kadagio uogų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Rūgštus kabesas
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kmynai
- Obuoliai, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaulės šonkauliai, 500 gramų
- Baltas vynas, 1 stiklinė
- Rauginti kopūstai, 750 gramų
- Kadagio uogos, 4 vienetai
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Krienų padažui papildomai reikės: 1,5 šaukšto aliejaus, 2—3 nepilni šaukštai miltų, 0,5L vandens arba sultinio, 2—3 šaukštai tarkuotų krienų, 2—3 šaukštai grietinėlės, druskos.
Mėsa užpilama trupučiu vandens ir verdama, kol pusiau suminkštėja. Rauginti kopūstai sumaišomi su nuluptu, supjaustytų obuoliu, kadagio uogomis ir svogūnu. Troškinama, kol suminkštėja produktai (sultinys turi beveik išvirti). Po to supilamas baltasis vynas. Iš aliejaus, miltų, sultinio ar vandens, tarkuotų krienų, druskos ir grietinėlės paruošiamas padažas. Prie kabeso paduodamos virtos bulvės.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (1)
:-D :-p :-D :-D :bloga: :bloga: ;-) :-( :-p