Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Rūgštynių sriuba su jūros lydeka
AUTORIUS:
Irena-anirtic
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 saujos rūgštynių
0.5 kilogramo lydekų
5 vienetai kiaušinių
2 vienetai bulvių
šiek tiek pipirai
šiek tiek laurų lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Žuvį nuvalom, dedam į puodą, užpilam vandens. Dedam pipirus, lauro lapus, druską ir verdam kol pradeda skirtis nuo kaulo. Žuvį išgriebiam.
2.
Rūgštynes nuplikom. Kiaušinius išverdam.
3.
Į žuvies sultinį dedam susmulkintas bulves ir verdam. Žuvį ir kiaušinius susmulkinam.
4.
Išvirus bulvėm sudedam rūgštynes, žuvį ir kiaušinius, užverdam.
5.
Valgant pagal skonį galima įsidėti rūgščios arba saldžios grietinės. Galima valgyti karštą ir šaltą.

Rūgštynių sriuba su jūros lydeka

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Žuvį nuvalom, dedam į puodą, užpilam vandens. Dedam pipirus, lauro lapus, druską ir verdam kol pradeda skirtis nuo kaulo. Žuvį išgriebiam.

  2. Rūgštynes nuplikom. Kiaušinius išverdam.

  3. Į žuvies sultinį dedam susmulkintas bulves ir verdam. Žuvį ir kiaušinius susmulkinam.

  4. Išvirus bulvėm sudedam rūgštynes, žuvį ir kiaušinius, užverdam.

  5. Valgant pagal skonį galima įsidėti rūgščios arba saldžios grietinės. Galima valgyti karštą ir šaltą.

Receptą atsiuntė Irena-anirtic

Komentarai


Daugiau receptų