Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Ruletas su šokoladiniu įdaru
AUTORIUS:
Neda
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
100 gramų cukraus
20 gramų krakmolo
100 gramų lazdyno reišutų
4 vienetai kiaušinių (baltymai)
8 vienetai kiaušinių (tryniai)
80 gramų kvietinių miltų
200 mililitrų grietinėlės (35%)
100 gramų juodojo šokolado
50 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių.
Trynius suplakti su cukrumi. Plakti tol, kol masė pabals. Į trynių masę suberti miltus ir išmaišyti.
Baltymus suplakti, įdėti krakmolą ir atsargiai įmaišyti į trynių masę.
Skardą padengti kepimo popieriumi, patepti sviestu ir sukrėsti tešlą taip, kad sluoksnis būtų 1 cm storio.
Kepti 12-15 min. Susukti paplotį, kol šiltas.
Ant karštos vandens vonelės ištirpinti šokoladą, į šokoladą įpilti 5 šaukštelius grietinėlės.
Likusią grietinėlę suplakti ir sumaišyti su šokoladine mase.
Riešutus susmulkinti ir sudėti į šokoladinę masę kartu su 1 šaukšteliu cukraus pudros. Išmaišyti.
Atsargiai atsukti paplotį ir ištepti kremu, vėl susukti. Apibarstyti cukraus pudra.

Ruletas su šokoladiniu įdaru

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių.
Trynius suplakti su cukrumi. Plakti tol, kol masė pabals. Į trynių masę suberti miltus ir išmaišyti.
Baltymus suplakti, įdėti krakmolą ir atsargiai įmaišyti į trynių masę.
Skardą padengti kepimo popieriumi, patepti sviestu ir sukrėsti tešlą taip, kad sluoksnis būtų 1 cm storio.
Kepti 12-15 min. Susukti paplotį, kol šiltas.
Ant karštos vandens vonelės ištirpinti šokoladą, į šokoladą įpilti 5 šaukštelius grietinėlės.
Likusią grietinėlę suplakti ir sumaišyti su šokoladine mase.
Riešutus susmulkinti ir sudėti į šokoladinę masę kartu su 1 šaukšteliu cukraus pudros. Išmaišyti.
Atsargiai atsukti paplotį ir ištepti kremu, vėl susukti. Apibarstyti cukraus pudra.

Receptą atsiuntė Neda

Komentarai


Daugiau receptų