Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Rusiškai sūdyti grybai
AUTORIUS:
Marija
INGREDIENTAI:
20 gramų česnakų
20 gramų krapų
10 vienetų krienų (šaknis)
5 vienetai laurų lapų
200 gramų druskos
20 vienetų kvapiųjų pipirų
5 kilogramai grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grybus gerai išplauti ir išvalyti, nupjauti kotelius. Užpilti vandeniu ir mirkyti 3 paras, keičiant vandenį 2 kartus per dieną.
Išmirkytus grybus sudėti į puodą sluoksniuojant su prieskoniais. Uždengti grybus medvilniniu rankšluosčiu, ant viršaus padėti lėkštę ir uždėti kokį svarmenį.
Su laiku grybų masė turi sumažėti 3 kartus.
Laikyti grybus vėsioje patalpoje 25 dienas.

Rusiškai sūdyti grybai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Grybus gerai išplauti ir išvalyti, nupjauti kotelius. Užpilti vandeniu ir mirkyti 3 paras, keičiant vandenį 2 kartus per dieną.
Išmirkytus grybus sudėti į puodą sluoksniuojant su prieskoniais. Uždengti grybus medvilniniu rankšluosčiu, ant viršaus padėti lėkštę ir uždėti kokį svarmenį.
Su laiku grybų masė turi sumažėti 3 kartus.
Laikyti grybus vėsioje patalpoje 25 dienas.

Receptą atsiuntė Marija

Komentarai (1)


  • Giedrius 2017-09-17 07:35

    Nepaminėta kokie grybai tinka .


Daugiau receptų