Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Rūtos įdaryti pomidorai
AUTORIUS:
Rūta St.-Kaučikienė
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek muskato
10 vienetų pomidorų pastos
2 vienetai svogūnų
200 gramų kiaulienos kumpio
200 gramų veršienos
1 vienetas batono (prancūziškas)
2 vienetai džiūvesėlių (riekėmis)
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nupjauti pomidorų viršūnėles, išskobti ir įdaryti faršu: veršieną ir kumpį smulkiai sukapoti ir ištroškinti svieste, įdėti prancūziško batono be plutos, svieste pakepintų svogūnų, truputį muskato, pipirų, druskos ir pomidorų minkštimą be sėklų. Išmaišyti, įdaryti pomidorus, uždengti viršūnėlėmis, pabarstyti džiūvėsėliais, ant kiekvieno pomidoro uždėti po gabaliuką sviesto ir 15 min. pašauti į orkaitę. Kepant galima uždėti keletą šaukštų grietinės.

Receptas iš "Lietuvos virėja blogo".

Rūtos įdaryti pomidorai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Nupjauti pomidorų viršūnėles, išskobti ir įdaryti faršu: veršieną ir kumpį smulkiai sukapoti ir ištroškinti svieste, įdėti prancūziško batono be plutos, svieste pakepintų svogūnų, truputį muskato, pipirų, druskos ir pomidorų minkštimą be sėklų. Išmaišyti, įdaryti pomidorus, uždengti viršūnėlėmis, pabarstyti džiūvėsėliais, ant kiekvieno pomidoro uždėti po gabaliuką sviesto ir 15 min. pašauti į orkaitę. Kepant galima uždėti keletą šaukštų grietinės.

Receptas iš "Lietuvos virėja blogo".

Receptą atsiuntė Rūta St.-Kaučikienė

Komentarai


Daugiau receptų