Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Rytietiška kiauliena
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Autorius apie receptą: Labai nesudėtingas ir paprastas patiekalas puikiai tinkantis tiek pietums, tiek vakarienei. Kam patinka svogūnai, galima dėti 3 svogūnus ir kepti kartu su mėsa. Prie šio patiekalo Labai nesudėtingas ir paprastas patiekalas puikiai tinkantis tiek pietums, tiek vakarienei. Kam patinka svogūnai, galima dėti 3 svogūnus ir kepti kartu su mėsa. Prie šio patiekalo puikiai tiks "Jasmine" ryžiai ir salotos. Norint išraiškingesnio skonio, galima mėsą marinuoti per naktį šaldytuve ir pilti daugiau sojų padažo. O jei trūksta sūrumo, galima šiek tiek įberti druskos. (...daugiau) Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
0.5 kilogramo kiaulienos
4 skiltelės česnakų
3 valgomieji šaukštai austrių padažo
2 valgomieji šaukštai sojos padažo
2 valgomieji šaukštai rudojo cukraus
2 valgomieji šaukštai krakmolo
1 arbatinis šaukštelis malto imbiero
šiek tiek vištienos sultinys
Kepimui:
3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Mėsą nuplauti ir supjaustyti nedideliais kubeliais.
2.
Sojų padažą sumaišyti su cukrumi ir krakmolu. Šiuo mišiniu gerai ištrinti mėsą ir 30 min. padėti į šaldytuvą pasimarinuoti.
3.
Česnakus susmulkinti.
4.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir sudėti česnakus, maltą imbierą ir mėsą. Galima supilti ir likusį marinatą. Nuolat maišant, apkepti. Supilti austrių padažą, vištienos sultinį ir apie 10 min. patroškinti.
5.
Patiekti su ryžiais. Galima pabarstyti sezamų sėklomis.

Rytietiška kiauliena

Recepto autorius: Labai nesudėtingas ir paprastas patiekalas puikiai tinkantis tiek pietums, tiek vakarienei. Kam patinka svogūnai, galima dėti 3 svogūnus ir kepti kartu su mėsa. Prie šio patiekalo ( ...daugiau ) Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai: Kepimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Mėsą nuplauti ir supjaustyti nedideliais kubeliais.

  2. Sojų padažą sumaišyti su cukrumi ir krakmolu. Šiuo mišiniu gerai ištrinti mėsą ir 30 min. padėti į šaldytuvą pasimarinuoti.

  3. Česnakus susmulkinti.

  4. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir sudėti česnakus, maltą imbierą ir mėsą. Galima supilti ir likusį marinatą. Nuolat maišant, apkepti. Supilti austrių padažą, vištienos sultinį ir apie 10 min. patroškinti.

  5. Patiekti su ryžiais. Galima pabarstyti sezamų sėklomis.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų