
Rytietiška kiauliena
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
0.5 kilogramo | kiaulienos | |
4 skiltelės | česnakų | |
3 valgomieji šaukštai | austrių padažo | |
2 valgomieji šaukštai | sojos padažo | |
2 valgomieji šaukštai | rudojo cukraus | |
2 valgomieji šaukštai | krakmolo | |
1 arbatinis šaukštelis | malto imbiero | |
šiek tiek | vištienos sultinys | |
Kepimui: | ||
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Mėsą nuplauti ir supjaustyti nedideliais kubeliais.
2.
Sojų padažą sumaišyti su cukrumi ir krakmolu. Šiuo mišiniu gerai ištrinti mėsą ir 30 min. padėti į šaldytuvą pasimarinuoti.
3.
Česnakus susmulkinti.
4.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir sudėti česnakus, maltą imbierą ir mėsą. Galima supilti ir likusį marinatą. Nuolat maišant, apkepti. Supilti austrių padažą, vištienos sultinį ir apie 10 min. patroškinti.
5.
Patiekti su ryžiais. Galima pabarstyti sezamų sėklomis.
Rytietiška kiauliena
Dorianas
(
)
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
- Kiauliena, 0.5 kilogramo
- Česnakai, 4 skiltelės
- Austrių padažas, 3 valgomieji šaukštai
- Sojos padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Rudasis cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Krakmolas, 2 valgomieji šaukštai
- Maltas imbieras, 1 arbatinis šaukštelis
- Vištienos sultinys
- Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti ir supjaustyti nedideliais kubeliais.
Sojų padažą sumaišyti su cukrumi ir krakmolu. Šiuo mišiniu gerai ištrinti mėsą ir 30 min. padėti į šaldytuvą pasimarinuoti.
Česnakus susmulkinti.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir sudėti česnakus, maltą imbierą ir mėsą. Galima supilti ir likusį marinatą. Nuolat maišant, apkepti. Supilti austrių padažą, vištienos sultinį ir apie 10 min. patroškinti.
Patiekti su ryžiais. Galima pabarstyti sezamų sėklomis.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai