Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Rytietiškas šašlykas
AUTORIUS:
Edita
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
šiek tiek agurklių (lapai, papuošimui)
2 česnakų
1 arbatinis šaukštelis imbierų (maltas)
1 arbatinis šaukštelis kmynų (maltas, indiškas)
150 gramų jogurto (natūralus)
0.5 arbatinio šaukštelio gelsvių
1 vienetas žiedinių kopūstų (vidutinio dydžio)
0.5 arbatinio šaukštelio kario
1 vienetas sulčių (vienos citrinos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Krūtinėlę supjaustome ir pamarinuojame marinate (česnakas, imbieras, kmynai, gelsvės, karis, citrinos sultys ir jogurtas) 2 – 3 valandas.

Likus valandai iki kepimo, žiedinį kopūstą supjaustome panašaus dydžio gabalėliais kaip ir mėsą ir sumaišome su marinuojama mėsa.

Tuomet ant medinių iešmelių (prieš tai išmirkytų vandenyje) pakaitomis suveriame paukštieną ir kopūstus.

Kepame grilyje, kol apskrus.

Galima patiekti vienus ar su ryžiais.

Skanaus!

Rytietiškas šašlykas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Krūtinėlę supjaustome ir pamarinuojame marinate (česnakas, imbieras, kmynai, gelsvės, karis, citrinos sultys ir jogurtas) 2 – 3 valandas.

Likus valandai iki kepimo, žiedinį kopūstą supjaustome panašaus dydžio gabalėliais kaip ir mėsą ir sumaišome su marinuojama mėsa.

Tuomet ant medinių iešmelių (prieš tai išmirkytų vandenyje) pakaitomis suveriame paukštieną ir kopūstus.

Kepame grilyje, kol apskrus.

Galima patiekti vienus ar su ryžiais.

Skanaus!

Receptą atsiuntė Edita

Komentarai


Daugiau receptų