Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Ryžių apkepas su varške ir vaisiais
AUTORIUS:
Ilona
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai cukraus
3 vienetai obuolių
1 stiklinė ryžių
3 vienetai kiaušinių
2 stiklinės pieno
1.5 litro vandens
200 gramų varškės
1 valgomasis šaukštas grietinės
80 gramų razinų
šiek tiek uogienės
šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ryžius išvirti piene, praskiestame vandeniu.
Į atvėsintą ryžių košę sudėti sutrintą varškę, suplaktus 2 kiaušinius su cukrumi, vanilę, razinas, obuolių kubelius. Išmaišyti.
Gautą masę sukrėsti į sviestu pateptą kepimo indą, viršų patepti grietine, sumaišyta su kiaušiniu ir kepti 220 laipsnių orkaitėje, kol apkepo viršus paruduos.
Patiekti su uogiene.

Ryžių apkepas su varške ir vaisiais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Ryžius išvirti piene, praskiestame vandeniu.
Į atvėsintą ryžių košę sudėti sutrintą varškę, suplaktus 2 kiaušinius su cukrumi, vanilę, razinas, obuolių kubelius. Išmaišyti.
Gautą masę sukrėsti į sviestu pateptą kepimo indą, viršų patepti grietine, sumaišyta su kiaušiniu ir kepti 220 laipsnių orkaitėje, kol apkepo viršus paruduos.
Patiekti su uogiene.

Receptą atsiuntė Ilona

Komentarai (1)


  • dovile 2011-07-13 13:32

    labai skanu. Tik kad aš nepyliau tiek daug vandens. Man aužteko 2,5 stiklinės pieno ir 3 stiklinių vandens :)


Daugiau receptų