Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Saldainiai "Braškės šokolade"
AUTORIUS:
Silvija
Porcijų skaičius: 9
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
200 gramų braškių
200 gramų šokoladas (skirtas puošimams ir tirpinimui, 40 proc. kakavos) )
2 arbatiniai šaukšteliai migdolų (trinti, malti)
šiek tiek mėtų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Šokoladą pašildyti (sviesto nedeti) šiek tiek (arbat. šaukštelį) įberti maltų migolų. Išmaišyti.
2.
Paimti gabaliuko šokolado, delne iškočioti pailgą lapelį, ant jo uždėti braškę, šokolado lapeliu ją uždengti ir tarp delnų pavokioti, kol visa braškė vienodu sluoksniu apsidengs šokoladu.
3.
Tada išvolioti ją trintuose migdoluose. Įdėti į šaldytuvą.
4.
Po 15 min. šokoladas bus sutingęs ir desertu galima mėgautis.

Skanaus.

Saldainiai "Braškės šokolade"

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 9
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Šokoladą pašildyti (sviesto nedeti) šiek tiek (arbat. šaukštelį) įberti maltų migolų. Išmaišyti.

  2. Paimti gabaliuko šokolado, delne iškočioti pailgą lapelį, ant jo uždėti braškę, šokolado lapeliu ją uždengti ir tarp delnų pavokioti, kol visa braškė vienodu sluoksniu apsidengs šokoladu.

  3. Tada išvolioti ją trintuose migdoluose. Įdėti į šaldytuvą.

  4. Po 15 min. šokoladas bus sutingęs ir desertu galima mėgautis.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Silvija

Komentarai


Daugiau receptų