Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Saldi bananų duona
AUTORIUS:
Milda Švėgždaitė
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Autorius apie receptą: Puikiai tiks tiems, kas nori pagaminti šaunią ir paprastą saldžią duoną. Puikiai tiks tiems, kas nori pagaminti šaunią ir paprastą saldžią duoną. Milda Švėgždaitė
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
2 vienetai bananų
150 mililitrų pieno
100 gramų sviesto
80 gramų riešutų ir razinų mišinys
1 vienetas kiaušinių
5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
5 valgomieji šaukštai avižinių dribsnių (saldūs)
3 valgomieji šaukštai kukurūzų miltų
2 valgomieji šaukštai grietinės
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
2 žiupsneliai druskos
Kepimui:
10 gramų sviesto (indui patepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinį išplakti su cukrumi ir druska.
2.
Į plakinį sutrinti bananą.
3.
Atskirame inde ištirpinti sviestą, pieną ir grietinę. Supilti į plakinį. Suberti kepimo miltelius. Gerai išmaišyti. Suberti razinų ir riešutų mišinį, kvietinius miltus. Gerai išmaišyti. Suberti kukurūzų miltus ir saldžius dribsnius (jei saldžių dribsnių neturite, galite naudoti paprastus avižinius dribsnius, bet tada teks dėti 2 šaukštus daugiau cukraus). Dar kartą išmaišyti.
4.
Kepimo indą ištepti sviestu. Supilti tešlą.
5.
Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 50 minučių, kol apskrus.

Saldi bananų duona

Recepto autorius: Puikiai tiks tiems, kas nori pagaminti šaunią ir paprastą saldžią duoną. Milda Švėgždaitė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai: Kepimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kiaušinį išplakti su cukrumi ir druska.

  2. Į plakinį sutrinti bananą.

  3. Atskirame inde ištirpinti sviestą, pieną ir grietinę. Supilti į plakinį. Suberti kepimo miltelius. Gerai išmaišyti. Suberti razinų ir riešutų mišinį, kvietinius miltus. Gerai išmaišyti. Suberti kukurūzų miltus ir saldžius dribsnius (jei saldžių dribsnių neturite, galite naudoti paprastus avižinius dribsnius, bet tada teks dėti 2 šaukštus daugiau cukraus). Dar kartą išmaišyti.

  4. Kepimo indą ištepti sviestu. Supilti tešlą.

  5. Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 50 minučių, kol apskrus.

Receptą atsiuntė Milda Švėgždaitė

Komentarai


Daugiau receptų