
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | agurkų | |
šiek tiek | garstyčių sėklų | |
šiek tiek | krapų žiedynų | |
Marinatui: | ||
600 mililitrų | vandens | |
180 gramų | cukraus | |
150 mililitrų | acto 9% | |
1.5 valgomojo šaukšto | druskos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į švarius (geriausia - sterilizuotus) stiklainius sudedame krapus, garstyčių sėklas, agurkus.
2.
Užviriname vandenį su cukrumi ir druska, supilame actą ir dar kelias minutes paverdame.
3.
Užpilame agurkus, palaikome 10 min., nupilame marinatą atgal į puodą, užviriname, vėl užpilame agurkus ir sandariai užsukame.
4.
Palaikome apverstus, kol atvės.
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Į švarius (geriausia - sterilizuotus) stiklainius sudedame krapus, garstyčių sėklas, agurkus.
Užviriname vandenį su cukrumi ir druska, supilame actą ir dar kelias minutes paverdame.
Užpilame agurkus, palaikome 10 min., nupilame marinatą atgal į puodą, užviriname, vėl užpilame agurkus ir sandariai užsukame.
Palaikome apverstus, kol atvės.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (1)
Cukrus gramais, druska šaukštais - neidomu:)