Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Saldžiarūgštė kiauliena (Tang Cu Liji)
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 2
Autorius apie receptą: Tai gerai žinomas Kinijos virtuvės patiekalas. Jei turite galimybę gauti Shaoxing vyno - patiekalas pats unikalesnis. Tačiau jį galima pakeisti ryžių mirin arba įprastu vynu. Tai gerai žinomas Kinijos virtuvės patiekalas. Jei turite galimybę gauti Shaoxing vyno - patiekalas pats unikalesnis. Tačiau jį galima pakeisti ryžių mirin arba įprastu vynu. Šis patiekalas labai skanus ir puikiai tiks tiek pietums, tiek vakarienei. Laiko jam pagaminti irgi daug neužtruksite. Jei nesinori, kad jaustųsi pomidorų padažas, galima dėti tik 1 šaukštą. (...daugiau) Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
450 gramų kiaulienos
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
1 vienetas kiaušinių
2 skiltelės česnakų (smulkintas)
Varškės kremui:
0.5 stiklinės krakmolo
Kepimui:
1 valgomasis šaukštas aliejaus
Padažui:
4 valgomieji šaukštai obuolių acto
2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
2 valgomieji šaukštai baltojo vyno
2 arbatiniai šaukšteliai krakmolo
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Supjaustyti mėsą kubeliais. Sumaišyti su aliejumi ir druska. Marinuoti 15 min.
2.
Sumaišyti dubenėlyje padažui skirtus ingredientus ir atidėti.
3.
Apvolioti mėsą kiaušinyje, po to krakmole.
4.
Ir kepti aliejuje įkaitintoje keptuvėje. Pridėti smulkintus česnakus ir supilti padažą. Kepti, kol sutirštės. Patiekti su ryžiais.

Saldžiarūgštė kiauliena (Tang Cu Liji)

Recepto autorius: Tai gerai žinomas Kinijos virtuvės patiekalas. Jei turite galimybę gauti Shaoxing vyno - patiekalas pats unikalesnis. Tačiau jį galima pakeisti ryžių mirin arba įprastu vynu. ( ...daugiau ) Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai: Varškės kremui: Kepimui: Padažui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Supjaustyti mėsą kubeliais. Sumaišyti su aliejumi ir druska. Marinuoti 15 min.

  2. Sumaišyti dubenėlyje padažui skirtus ingredientus ir atidėti.

  3. Apvolioti mėsą kiaušinyje, po to krakmole.

  4. Ir kepti aliejuje įkaitintoje keptuvėje. Pridėti smulkintus česnakus ir supilti padažą. Kepti, kol sutirštės. Patiekti su ryžiais.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų