Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Saldžiarūgštis vištienos troškinys
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Autorius apie receptą: Tai yra labai lengvai ir greitai pagaminamas paprastas patiekalas, kuris ne tik paprastas, bet ir labai skanus. Jei patinka svogūnai galima dėti ir jų, o vietoje bulvių krakmolo galima Tai yra labai lengvai ir greitai pagaminamas paprastas patiekalas, kuris ne tik paprastas, bet ir labai skanus. Jei patinka svogūnai galima dėti ir jų, o vietoje bulvių krakmolo galima naudoti kukurūzų krakmolą ir dar pridėti pupelių daigų - patiekalo nepagadins. Prie šio patiekalo tiks ne tik ryžiai, bet ir salotos. (...daugiau) Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 mililitrų vištienos sultinys
200 gramų vištos filė
135 gramai konservuotų žirnelių
50 gramų sojos padažo
4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
1 valgomasis šaukštas krakmolo
1 arbatinis šaukštelis cukraus
1 arbatinis šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Mėsą supjaustyti juostelėmis.
2.
Sojų padažą sumaišyti su cukrumi ir druska. Šiuo marinatu apipilti vištieną ir palikti šaldytuve pusvalandžiui.
3.
Įkaitinti aliejų keptuvėje, suberti vištieną ir, nuolat maišant, kepti 4-5 min. Dėti žirnelius.
4.
Krakmolą ištirpinti sultinyje ir užpilti ant vištienos. Troškinti 3-4 min, kol padažas sutirštės.
5.
Patiekti su ryžiais.

Saldžiarūgštis vištienos troškinys

Recepto autorius: Tai yra labai lengvai ir greitai pagaminamas paprastas patiekalas, kuris ne tik paprastas, bet ir labai skanus. Jei patinka svogūnai galima dėti ir jų, o vietoje bulvių krakmolo galima ( ...daugiau ) Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Mėsą supjaustyti juostelėmis.

  2. Sojų padažą sumaišyti su cukrumi ir druska. Šiuo marinatu apipilti vištieną ir palikti šaldytuve pusvalandžiui.

  3. Įkaitinti aliejų keptuvėje, suberti vištieną ir, nuolat maišant, kepti 4-5 min. Dėti žirnelius.

  4. Krakmolą ištirpinti sultinyje ir užpilti ant vištienos. Troškinti 3-4 min, kol padažas sutirštės.

  5. Patiekti su ryžiais.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų