Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Saldžiųjų bulvių blyneliai su rūkyta ZIGMO lašišos file
AUTORIUS:
ZIGMAS,
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 gramų zigmo šaltai rūkytos lašišos filė
2 vienetai saldžiosios bulvės
1 vienetas svogūnų
2 valgomieji šaukštai citrinų sultys
2 vienetai kiaušinių
8 valgomieji šaukštai miltai
150 mililitrų natūralus jogurtas
1 valgomasis šaukštas juodųjų ikrų
2 valgomieji šaukštai aliejaus
1 saujelė petražolių
šiek tiek malti juodieji pipirai
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Saldžiąsias bulves nuskuskite, nuplaukite, sutarkuokite (nesmulkiai) ir dubenyje sumaišykite su svogūnu, citrinos sultimis, trupučiu druskos, pipirų, kiaušiniais bei miltais.
Delnais suformuokite storokus blynukus, sudėkite į aliejumi papurkštą ir kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepkite 180-200 ºC orkaitėje, kol ims skrusti. Kepimo viduryje papurkškite aliejumi blynukų viršų.
Iškeptus blynukus ragaukite su lašiša, jogurtu, ikrais ir žalumynais.

Saldžiųjų bulvių blyneliai su rūkyta ZIGMO lašišos file

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Saldžiąsias bulves nuskuskite, nuplaukite, sutarkuokite (nesmulkiai) ir dubenyje sumaišykite su svogūnu, citrinos sultimis, trupučiu druskos, pipirų, kiaušiniais bei miltais.
Delnais suformuokite storokus blynukus, sudėkite į aliejumi papurkštą ir kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepkite 180-200 ºC orkaitėje, kol ims skrusti. Kepimo viduryje papurkškite aliejumi blynukų viršų.
Iškeptus blynukus ragaukite su lašiša, jogurtu, ikrais ir žalumynais.

Receptą atsiuntė ZIGMAS

Komentarai


Daugiau receptų