Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Salierai nuo radikulito
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1 stiklinė salierų
1 litras pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuluptą salierą supjaustykite mažais kubeliais ir užpilkite pienu (1 stiklinė supjaustytų salierų užpilama 1 L pieno). Emaliuotame inde ant mažos ugnies virkite, kol bus minkšti. Tada salierus per marlę nukoškite, o pieną supilkite į du puslitrinius stiklainius po lygiai. Vieną puslitrinį indelį išgerkite per dieną, per 3 kartus prieš valgį. Kitą puslitrinį indelį išgerkite kitą dieną. Trečiai dienai vėl išvirkite naują porciją salierų. Taip virtų salierų pieną gerkite 10 dienų. Jeigu radikulito skausmai įsisenėję, teks dar 10 dienų gerti šį gėrimą. Šis receptas tik rekomendacinis, dėl ligų visada geriausia pasitarti su gydytoju.

Salierai nuo radikulito

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Nuluptą salierą supjaustykite mažais kubeliais ir užpilkite pienu (1 stiklinė supjaustytų salierų užpilama 1 L pieno). Emaliuotame inde ant mažos ugnies virkite, kol bus minkšti. Tada salierus per marlę nukoškite, o pieną supilkite į du puslitrinius stiklainius po lygiai. Vieną puslitrinį indelį išgerkite per dieną, per 3 kartus prieš valgį. Kitą puslitrinį indelį išgerkite kitą dieną. Trečiai dienai vėl išvirkite naują porciją salierų. Taip virtų salierų pieną gerkite 10 dienų. Jeigu radikulito skausmai įsisenėję, teks dar 10 dienų gerti šį gėrimą. Šis receptas tik rekomendacinis, dėl ligų visada geriausia pasitarti su gydytoju.

Gairės: Gydyti ligas

Komentarai (2)


  • Egle 2010-08-22 20:43

    ocin fkusnoj
    :-*


  • valerija 2010-06-02 18:40

    dar nebandziau . bet mano sunus valga ir sake jauciasi gerai. as tikiu ir pati pradesiu valgyti. tai tik vakar suzinojau. net zalias ii salotas galima deti. bandykome visi . i sveikata. :-) :super:


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...