Autorius apie receptą:
Tikrai labai skanūs ir be galo paprastai pagaminami blyneliai. To tikrojo vasaros skonio, kuris užburia savo paprastumu ir tuo pačiu puikumu.
Tikrai labai skanūs ir be galo paprastai pagaminami blyneliai. To tikrojo vasaros skonio, kuris užburia savo paprastumu ir tuo pačiu puikumu.
Eglė
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
250 gramų
saliero šaknies
(virta)
250 gramų
bulvių
(virtos)
2 vienetai
kiaušinių
1 vienetas
svogūnų
(vidutinio dydžio)
1.5 valgomojo šaukšto
kvietinių miltų
1.5 valgomojo šaukšto
malti džiūvėsėliai
0.5 valgomojo šaukšto
bulvių krakmolas
0.5 arbatinio šaukštelio
petražolių
(smulkintos)
šiek tiek
druskos
šiek tiek
aliejaus
(kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Salierą nuplaukite ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Taip pat nuplaukite bulves su lupenomis ir išvirkite. Palikite daržoves atvėsti.
2.
Vieną kiaušinį išvirkite kietai. Palikite atvėsti.
3.
Kai atvės išvirti salierai ir bulvės, nulupkite ir sumalkite mėsmale.
4.
Kiaušinį nulupkite ir supjaustykite.
5.
Svogūną susmulkinkite ir apkepkite keptuvėje su aliejumi.
Recepto autorius:
Tikrai labai skanūs ir be galo paprastai pagaminami blyneliai. To tikrojo vasaros skonio, kuris užburia savo paprastumu ir tuo pačiu puikumu.
Eglė
Akcijos:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Komentarai