Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Salotos „Gėlytė“
AUTORIUS:
silva
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 ridikėlių
1 bulvių
šiek tiek agurkų (švieži)
1 kiaušinių
Papuošimui:
1 žiupsnelis svogūnų laiškų
šiek tiek salotų
1 vienetas sultenės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Ridikėlius supjaustyti riekelėmis, bulvę ir agurką – ne apvaliais, o šiek tiek ovališkais griežinėliais.
2.
Kiaušinį išvirti ir supjaustyti į gėlytę iš 8 dalių. Indelyje išdėlioti kaip parodyta nuotraukoje.
3.
Papuošti mažyčiais salotos lapeliais, keliais svogūno laiškai ir sultene. Skanaus.

Salotos „Gėlytė“

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai: Papuošimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Ridikėlius supjaustyti riekelėmis, bulvę ir agurką – ne apvaliais, o šiek tiek ovališkais griežinėliais.

  2. Kiaušinį išvirti ir supjaustyti į gėlytę iš 8 dalių. Indelyje išdėlioti kaip parodyta nuotraukoje.

  3. Papuošti mažyčiais salotos lapeliais, keliais svogūno laiškai ir sultene. Skanaus.

Receptą atsiuntė silva

Komentarai


Daugiau receptų