
Salotos „Gėlytė“
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 | ridikėlių | |
1 | bulvių | |
šiek tiek | agurkų (švieži) | |
1 | kiaušinių | |
Papuošimui: | ||
1 žiupsnelis | svogūnų laiškų | |
šiek tiek | salotų | |
1 vienetas | sultenės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Ridikėlius supjaustyti riekelėmis, bulvę ir agurką – ne apvaliais, o šiek tiek ovališkais griežinėliais.
2.
Kiaušinį išvirti ir supjaustyti į gėlytę iš 8 dalių. Indelyje išdėlioti kaip parodyta nuotraukoje.
3.
Papuošti mažyčiais salotos lapeliais, keliais svogūno laiškai ir sultene. Skanaus.
Salotos „Gėlytė“
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
- Ridikėliai, 1
- Bulvės, 1
- Agurkai, švieži
- Kiaušiniai, 1
- Svogūnų laiškai, 1 žiupsnelis
- Salotos
- Sultenė , 1 vienetas
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Ridikėlius supjaustyti riekelėmis, bulvę ir agurką – ne apvaliais, o šiek tiek ovališkais griežinėliais.
Kiaušinį išvirti ir supjaustyti į gėlytę iš 8 dalių. Indelyje išdėlioti kaip parodyta nuotraukoje.
Papuošti mažyčiais salotos lapeliais, keliais svogūno laiškai ir sultene. Skanaus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai