Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Salotos prie alaus
AUTORIUS:
Kristina
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
200 gramų dešrelių (mažos, vytintos)
100 gramų sūris ("Džiugas")
200 gramų žirnių (virti)
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek majonezo
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Dešrelės supjaustyti griežinėliais. Sūri sulaužyti. Virtus, dar karštus žirnelius, nuplauti šaltu vandeniu. Leisti visam vandeniui nuvarvėti.
2.
Sumaišyti visus ingridientus. Gardinti druska, pipirais.
3.
Tiekti pusę su alyvuogių aliejumi, pusę su majonezu.

Salotos prie alaus

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Dešrelės supjaustyti griežinėliais. Sūri sulaužyti. Virtus, dar karštus žirnelius, nuplauti šaltu vandeniu. Leisti visam vandeniui nuvarvėti.

  2. Sumaišyti visus ingridientus. Gardinti druska, pipirais.

  3. Tiekti pusę su alyvuogių aliejumi, pusę su majonezu.

Receptą atsiuntė Kristina

Komentarai


Daugiau receptų