
šiek tiek | bulvių (virtos) |
šiek tiek | vištos filė (virta) |
šiek tiek | kiaušinių (virti) |
šiek tiek | majonezo |
šiek tiek | juodųjų alyvuogių |
šiek tiek | pievagrybių |
šiek tiek | sviesto |
šiek tiek | lydyto sūrio |
Pirmas sluoksnis: virtos, stambia tarka sutarkuotos bulvės bei smulkinka vištienos filė, tepame majonezu.
Antras sluoksnis: kepti svieste pievagrybiai (galima baravykų), tepame majonezu.
Trečias sluoksnis: virti kiaušiniai, sutarkuoti stambia tarka, tepame majonezu.
Ketvirtas sluoksnis: lydytas sūris, sutarkuotas stambia tarka, tepame majonezu.
Penktas sluoksnis: virti kiaušinių tryniai sumaigomi šakute (šio sluoksnio majonezu tepti nereikia) ir jais gražiai apibarstome patiekalą.
Juodąsias alyvuoges pjaustome į 4 dalis, apdėliojame salotas. Pagamintas salotas palaikome šaldytuve apie 12 valandų, prieš patiekiant ant stalo kraštus apdėliojame „Pringles“ traškučiais.
Salotas kūriau ne aš, bet radau ir padariau dukrytės krikštynoms, stalą puošia super, be to dar ir skanu.
Skanaus.
Salotos „Saulėgrąža“

- Bulvės, virtos
- Vištienos filė, virta
- Kiaušiniai, virti
- Majonezas
- Juodosios alyvuogės
- Pievagrybiai
- Sviestas
- Lydytas sūris
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Papildomai reikės „Pringles“ bulvių traškučių.
Pirmas sluoksnis: virtos, stambia tarka sutarkuotos bulvės bei smulkinka vištienos filė, tepame majonezu.
Antras sluoksnis: kepti svieste pievagrybiai (galima baravykų), tepame majonezu.
Trečias sluoksnis: virti kiaušiniai, sutarkuoti stambia tarka, tepame majonezu.
Ketvirtas sluoksnis: lydytas sūris, sutarkuotas stambia tarka, tepame majonezu.
Penktas sluoksnis: virti kiaušinių tryniai sumaigomi šakute (šio sluoksnio majonezu tepti nereikia) ir jais gražiai apibarstome patiekalą.
Juodąsias alyvuoges pjaustome į 4 dalis, apdėliojame salotas. Pagamintas salotas palaikome šaldytuve apie 12 valandų, prieš patiekiant ant stalo kraštus apdėliojame „Pringles“ traškučiais.
Salotas kūriau ne aš, bet radau ir padariau dukrytės krikštynoms, stalą puošia super, be to dar ir skanu.
Skanaus.
Komentarai (92)
Labai.grazi puosmena stalui.dar negaminau skonis pagal sudeti.taip pat turetu buti skanus.butinai pasigaminsiu
cipsai skaniausi
Labai grażiai manau ir skaniai.
Tik nesupratau kaip padaryti ,kaip išimti iš indo
Mano visi kolegos darbe yra ne lietuviai,tai jie buvo sužavėti,fotografavo,gyrė,o ypač filipinietis,jam labai patiko skonis su čipsais.Dėkoju Vitai.
Dariau sunaus gimtadieniui ir labai patiko :super: . ir grazu ir tikrai labai skanu :super:
nesuprantu ko cia rietis,man pati ideja atrodo super, dar neisbandziau bet isivaizduoju kad stala labai graziai turetu papuost, o ingredientus juk patys kokius norit galit susimaisyt (kaip autore raso) nieks gi nevercia verst kalno majonezo ir daryt jovalo. juo labiau jei cipsai nepatinka nieks nevercia ju valgyt, juk tai tik dekoracija. mane tai jau tikrai uzkniso baltos misraines bliuduose tradiciskai patiektos,taip kad butinai pabandysiu:) juolab manau kad mano dukrytei kuri yra labai nevalgi taippat patiks:)
SKAITYT IŠMOKIT :Pirmas sluoksnis: virtos, stambia tarka sutarkuotos bulvės bei smulkinka vištienos filė, tepame majonezu.
O tarp ko vištieną dėt? Vietoj duonos prie mišrainės? :-D
jo receptas tai ok o kur vistiena? skaiciau tuos sluoksnius bet nepastebejau :) :-) :-)