Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Salotos „Stipri vakarienė“
AUTORIUS:
silva
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų vištiena (kepta)
0.5 vieneto agurkų ((šviežias, ilgavaisis) )
10 slyvų (džiovintos)
1 sauja svogūnų laiškų
1 saujelė graikinių riešutų
šiek tiek majonezo
šiek tiek bazilikų (lapeliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Slyvas apipilti šiltu vandeniu ir leisti joms išmirkti.
2.
Per tą laiką pasiruošti kitus produktus. Vištieną smulkiai supjaustyti.
Agurką supjaustyti arba smulkiais kubeliais, arba plonais, beveik permatomais šiaudeliais. Svogūno laiškus smulkiai supjaustyti. Riešutus sutrupinti pirštais – jie nturi būti nei per stambūs, nei per smulkūs. Baziliko lapelį supjaustyti.
3.
Į lėkštę padėti salotoms formuoti skirtą žiedą. Pirmiausia į jį įberti svogūno laiškų. Antras sluoksnis – vištiena, apibarstyti riešutais. Trečias sluoksnis – slyvos, ketvirtas – agurkai, toliau – vėl vištiena, apibarstyti riešutais. Dar įdomiau, jeigu jų nebus matytis, jie bus tarsi įdaras- siurpizas. Tada apiberti supjaustytais baziliko lapelio šiaudeliais. Čia bazilikas – ne tik dėl skonio, bet ir dėl aromato. Salotas dekoruoti majonezu. Skanaus.

Salotos „Stipri vakarienė“

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Slyvas apipilti šiltu vandeniu ir leisti joms išmirkti.

  2. Per tą laiką pasiruošti kitus produktus. Vištieną smulkiai supjaustyti.
    Agurką supjaustyti arba smulkiais kubeliais, arba plonais, beveik permatomais šiaudeliais. Svogūno laiškus smulkiai supjaustyti. Riešutus sutrupinti pirštais – jie nturi būti nei per stambūs, nei per smulkūs. Baziliko lapelį supjaustyti.

  3. Į lėkštę padėti salotoms formuoti skirtą žiedą. Pirmiausia į jį įberti svogūno laiškų. Antras sluoksnis – vištiena, apibarstyti riešutais. Trečias sluoksnis – slyvos, ketvirtas – agurkai, toliau – vėl vištiena, apibarstyti riešutais. Dar įdomiau, jeigu jų nebus matytis, jie bus tarsi įdaras- siurpizas. Tada apiberti supjaustytais baziliko lapelio šiaudeliais. Čia bazilikas – ne tik dėl skonio, bet ir dėl aromato. Salotas dekoruoti majonezu. Skanaus.

Receptą atsiuntė silva

Komentarai


Daugiau receptų