Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Salotos su avietėmis
AUTORIUS:
Laima
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 gramų salotų (įvairių mišinys)
20 gramų pomidorų pastos (vyšniniai)
1 valgomasis šaukštas kedro riešutų
20 gramų aviečių
20 gramų dumplainių
30 gramų sūris (kietasis)
50 gramų žirnių (jauni (ankštys))
2 valgomieji šaukštai aliejaus (graikinių riešutų)
1 valgomasis šaukštas citrinų sultys
1 arbatinis šaukštelis medaus
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Per pusę perpjauti mažuosius pomidorus, žirnelių ankštis, dumplainius ir viską sudėti ant salotų mišinio
2.
Ant viršaus sudėti avietes bei plonomis riekelėmis supjaustytą kietąjį sūrį, pabarstyti pakepintais kedro riešutais
3.
Užpilui sumaišyti graikinių riešutų aliejų su citrinos sultimis, skystu medumi, druska ir pipirais
4.
Gautu užpilu pašlakstyti salotas

Salotos su avietėmis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Per pusę perpjauti mažuosius pomidorus, žirnelių ankštis, dumplainius ir viską sudėti ant salotų mišinio

  2. Ant viršaus sudėti avietes bei plonomis riekelėmis supjaustytą kietąjį sūrį, pabarstyti pakepintais kedro riešutais

  3. Užpilui sumaišyti graikinių riešutų aliejų su citrinos sultimis, skystu medumi, druska ir pipirais

  4. Gautu užpilu pašlakstyti salotas

Receptą atsiuntė Laima

Komentarai


Daugiau receptų