Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Salotos su feta sūriu
AUTORIUS:
Kristina
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų feta sūrio
1 gūželė pekino kopūstų
1 skardinė konservuotų pupelių
200 gramų paprikų (raudona ir žalia)
1 pundelis krapų
3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
1 valgomasis šaukštas balzaminis actas
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sūrį sulaužyti iki stambių trupinių.
2.
Salotų lapus supjaustyti nedideliais gabaleliais. Paprikas supjaustyti kubeliais. Nuo pupelių nupilti vandenį. Krapus supjaustyti smulkiai.
3.
Sumaišyti salotas, paprikas, pupeles bei krapus. Sudėti sūrį ir gerai išmaišyti.
4.
Užpilui sumaišyti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, druską, pipirus ir užpilti juo salotas.

Salotos su feta sūriu

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Sūrį sulaužyti iki stambių trupinių.

  2. Salotų lapus supjaustyti nedideliais gabaleliais. Paprikas supjaustyti kubeliais. Nuo pupelių nupilti vandenį. Krapus supjaustyti smulkiai.

  3. Sumaišyti salotas, paprikas, pupeles bei krapus. Sudėti sūrį ir gerai išmaišyti.

  4. Užpilui sumaišyti alyvuogių aliejų, balzaminį actą, druską, pipirus ir užpilti juo salotas.

Receptą atsiuntė Kristina

Komentarai


Daugiau receptų