Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Salotos su kepta kriauše ir ožkos sūriu
AUTORIUS:
Ugnė
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas kriaušių (kieta)
2 saujos salotų (mišinys)
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai aliejaus
1 arbatinis šaukštelis aliejaus (graikinių riešutų)
25 gramai sviesto
šiek tiek žaliųjų citrinų
200 gramų sūris (ožkos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Salotų lapus sudėti į didelę lėkštę.
Sūrį sulaužyti didesniais gabaliukais.
Nenuluptą kriaušę supjaustyti plonomis skiltelėmis, patepti iš abiejų pusių sviestu. Tada pakepti iš abiejų pusių po 30 s keptuvėje ant stiprios ugnies.
Suplakti abu aliejus su laimo sultimis, užpilti ant salotų lapų, pasūdyti, įberti pipirų.
Ant salotų viršaus sudėti kriaušės gabaliukus ir sūrį.

Salotos su kepta kriauše ir ožkos sūriu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Salotų lapus sudėti į didelę lėkštę.
Sūrį sulaužyti didesniais gabaliukais.
Nenuluptą kriaušę supjaustyti plonomis skiltelėmis, patepti iš abiejų pusių sviestu. Tada pakepti iš abiejų pusių po 30 s keptuvėje ant stiprios ugnies.
Suplakti abu aliejus su laimo sultimis, užpilti ant salotų lapų, pasūdyti, įberti pipirų.
Ant salotų viršaus sudėti kriaušės gabaliukus ir sūrį.

Receptą atsiuntė Ugnė

Komentarai


Daugiau receptų