Salotų lapus sudėti į didelę lėkštę.
Sūrį sulaužyti didesniais gabaliukais.
Nenuluptą kriaušę supjaustyti plonomis skiltelėmis, patepti iš abiejų pusių sviestu. Tada pakepti iš abiejų pusių po 30 s keptuvėje ant stiprios ugnies.
Suplakti abu aliejus su laimo sultimis, užpilti ant salotų lapų, pasūdyti, įberti pipirų.
Ant salotų viršaus sudėti kriaušės gabaliukus ir sūrį.

Salotos su kepta kriauše ir ožkos sūriu
Paruošimo laikas:
Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodųjų pipirų (malti) |
1 vienetas | kriaušių (kieta) |
2 saujos | salotų (mišinys) |
šiek tiek | druskos |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus (graikinių riešutų) |
25 gramai | sviesto |
šiek tiek | žaliųjų citrinų |
200 gramų | sūris (ožkos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Salotos su kepta kriauše ir ožkos sūriu
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
- Kriaušės, kieta, 1 vienetas
- Salotos, mišinys, 2 saujos
- Druska
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Aliejus, graikinių riešutų, 1 arbatinis šaukštelis
- Sviestas, 25 gramai
- Žaliosios citrinos
- Sūris, ožkos, 200 gramų
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Salotų lapus sudėti į didelę lėkštę.
Sūrį sulaužyti didesniais gabaliukais.
Nenuluptą kriaušę supjaustyti plonomis skiltelėmis, patepti iš abiejų pusių sviestu. Tada pakepti iš abiejų pusių po 30 s keptuvėje ant stiprios ugnies.
Suplakti abu aliejus su laimo sultimis, užpilti ant salotų lapų, pasūdyti, įberti pipirų.
Ant salotų viršaus sudėti kriaušės gabaliukus ir sūrį.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai