Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Salotos su kepta vištienos filė
AUTORIUS:
Nastiušha
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus
1 vienetas paprikų
8 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
50 gramų porų
4 vienetai salotų (lapai)
100 gramų žirnių
150 gramų vištos filė
šiek tiek druskos
2 arbatiniai šaukšteliai aliejaus (+ aliejus kepimui)
šiek tiek kario
100 gramų gražgarsčių
1 arbatinis šaukštelis vyno acto (baltasis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite padažą iš vyno acto, 2 šaukštelių aliejaus, druskos, cukraus bei šiek tiek kario ir 20 min. palaikykite šaldytuve.
Visų salotų lapus nuplaukite ir nuvarvinkite nuo jų vandenį.
Išvalykite iš paprikos sėklas ir supjaustykite ją kubeliais.
Porus supjaustykite šiaudeliais.
Vyšninius pomidorus perjaukite per pusę.
Vištieną supjaustykite nedideliais kubeliais ir iškepkite aliejuje.
Į salotinės dugną dėkite salotų lapus, o ant jų - keptos vištienos, žirnelių, gražgarsčių, porų, paprikos ir pomidorų mišinį.
Prieš pat patiekiant salotas užpilkite padažu.
Skanaus!

Salotos su kepta vištienos filė

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sumaišykite padažą iš vyno acto, 2 šaukštelių aliejaus, druskos, cukraus bei šiek tiek kario ir 20 min. palaikykite šaldytuve.
Visų salotų lapus nuplaukite ir nuvarvinkite nuo jų vandenį.
Išvalykite iš paprikos sėklas ir supjaustykite ją kubeliais.
Porus supjaustykite šiaudeliais.
Vyšninius pomidorus perjaukite per pusę.
Vištieną supjaustykite nedideliais kubeliais ir iškepkite aliejuje.
Į salotinės dugną dėkite salotų lapus, o ant jų - keptos vištienos, žirnelių, gražgarsčių, porų, paprikos ir pomidorų mišinį.
Prieš pat patiekiant salotas užpilkite padažu.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Nastiušha

Komentarai


Daugiau receptų