Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Salotos su nektarinais ir liucernų daigais
AUTORIUS:
Laima
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 gramų salotų (įvairios)
20 gramų pomidorų pastos (slyviniai)
1 valgomasis šaukštas kedro riešutų
1 vienetas nektarinų
20 gramų liucernų ( daigai)
20 gramų sūris (kietasis)
50 gramų žirnių (jauni, ankštys)
1 valgomasis šaukštas citrinų sultys
2 valgomieji šaukštai aliejaus ((Vynuogių kauliukų))
1 arbatinis šaukštelis cukraus
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis provanso žolelių
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Per pusę perpjauti mažuosius pomidorus, žirnelių ankštis, nedideliais kubeliais nektariną ir viską sudėti ant švarių, nusausintų salotų mišinio lapelių
2.
Ant viršaus užbarstyti liucernos daigelius ir plonomis riekelėmis supjaustytą sūrį, pabarstyti pakepintais kedro riešutais
3.
Užpilui sumaišyti vynuogių kauliukų aliejų su citrinos sultimis, cukrumi, druska, provanso žolelėmis ir pipirais
4.
Gautu užpilu pašlakstyti salotas

Salotos su nektarinais ir liucernų daigais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Per pusę perpjauti mažuosius pomidorus, žirnelių ankštis, nedideliais kubeliais nektariną ir viską sudėti ant švarių, nusausintų salotų mišinio lapelių

  2. Ant viršaus užbarstyti liucernos daigelius ir plonomis riekelėmis supjaustytą sūrį, pabarstyti pakepintais kedro riešutais

  3. Užpilui sumaišyti vynuogių kauliukų aliejų su citrinos sultimis, cukrumi, druska, provanso žolelėmis ir pipirais

  4. Gautu užpilu pašlakstyti salotas

Receptą atsiuntė Laima

Komentarai


Daugiau receptų