Žuvį atšildyti, nuplauti ir nusausinti. Padėti ant aliejumi pateptos skardos, užberti 0,5 šaukštelio druskos ir kepti 190 laipsnių orkaitėje apie 30 min. Iškeptą žuvį atvėsinti.
Svogūną supjaustyti pusžiedžiais, užpilti actu ir karštu vandeniu. Pamarinuoti 20 min.
Bulves supjaustyti skiltelėmis.
Žuvį supjaustyti stambokais gabaliukais.
Sumaištyti bulves, svogūnus ir žuvį su majonezu. Pasūdyti.
Pomidorus, supjaustytus skiltelėmis, sudėti į salotas prieš patiekiant ant stalo. Galima paskaninti česnaku, aštriais pipirais.

Salotos su pangasijos filė
INGREDIENTAI:
3 vienetai | bulvių (virtos, su lupenomis) |
3 vienetai | pomidorų pastos |
1 vienetas | svogūnų |
1 valgomasis šaukštas | saulėgrąžų aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | acto |
3 valgomieji šaukštai | majonezo |
1 arbatinis šaukštelis | druskos |
500 gramų | žuvies (pangasijos filė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Salotos su pangasijos filė
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, virtos, su lupenomis, 3 vienetai
- Pomidorai, 3 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Saulėgrąžų aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Actas, 1 valgomasis šaukštas
- Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Žuvis, pangasijos filė, 500 gramų
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Žuvį atšildyti, nuplauti ir nusausinti. Padėti ant aliejumi pateptos skardos, užberti 0,5 šaukštelio druskos ir kepti 190 laipsnių orkaitėje apie 30 min. Iškeptą žuvį atvėsinti.
Svogūną supjaustyti pusžiedžiais, užpilti actu ir karštu vandeniu. Pamarinuoti 20 min.
Bulves supjaustyti skiltelėmis.
Žuvį supjaustyti stambokais gabaliukais.
Sumaištyti bulves, svogūnus ir žuvį su majonezu. Pasūdyti.
Pomidorus, supjaustytus skiltelėmis, sudėti į salotas prieš patiekiant ant stalo. Galima paskaninti česnaku, aštriais pipirais.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai