Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Salotos su troškintais kopūstais
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas kopūstų (raudonasis)
šiek tiek petražolių
1 vienetas svogūnų
1 sauja svogūnų (laiškai)
150 gramų kiaulės lašinių (rūkyti)
1 valgomasis šaukštas acto (vyno)
100 gramų marinuotų agurkų (parika, kt. daržovės)
150 gramų dešros (virta)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lašinukus supjaustyti kubeliais ir patirpinti. Išimti iš keptuvės, o susidariusiuose riebaluose pakepinti žiedais supjaustytą svogūną, pridėti šiaudeliais supjaustytą kopūstą, smulkintus svogūnų laiškus, pabarstyti druskos, pipirų ir troškinti, kol kopūstas suminkštės. Sudėti kubeliais supjaustytą dešrą, supjaustytas marinuotas daržoves ir šaukštą vyno acto. Išmaišyti, perdėti į lėkštę. Viršų pabarstyti lašinukais.

Salotos su troškintais kopūstais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Lašinukus supjaustyti kubeliais ir patirpinti. Išimti iš keptuvės, o susidariusiuose riebaluose pakepinti žiedais supjaustytą svogūną, pridėti šiaudeliais supjaustytą kopūstą, smulkintus svogūnų laiškus, pabarstyti druskos, pipirų ir troškinti, kol kopūstas suminkštės. Sudėti kubeliais supjaustytą dešrą, supjaustytas marinuotas daržoves ir šaukštą vyno acto. Išmaišyti, perdėti į lėkštę. Viršų pabarstyti lašinukais.

Komentarai (1)


  • odeta 2010-06-20 21:42

    labai skanaus, paprastas patiekalas, Visi buvo patenkinti, greita, skanu ir mazai laiko uzimantis gaminimas :bravo: ;-)


Daugiau receptų