Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Salotos su violetiniu kopūstu ir apelsinais
AUTORIUS:
silvijuma
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 gramų kopūstų (violetinės)
2 vienetai apelsinų
0.2 vieneto sulčių (apelsinų)
0.2 vieneto citrinų sultys
4 graikinių riešutų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
Papuošimui:
šiek tiek melisų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kopūstas smulkiai suojaustomas, apibarstyti žiubsneliu druskos ir pipirais.
2.
Apelsinus nulupti, nuimti jų plėveles ir kiek galima daugiau baltimų, kurie priduoda kartumo. Nuvalytus apelsinus supjaustyti nedideliais gabaliukais.
3.
Sumaišyti su susmulkintu kopūstu. Išmaišyti.
4.
Aliejų sumaišyti su pusės apelsino ir pusės citrinos sultimis. Šiuo padažu apšlakstyti salotas.
5.
Apibarstyti graikiniais pirštais sutrupintais riešutais.

Skanaus.

Salotos su violetiniu kopūstu ir apelsinais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai: Papuošimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kopūstas smulkiai suojaustomas, apibarstyti žiubsneliu druskos ir pipirais.

  2. Apelsinus nulupti, nuimti jų plėveles ir kiek galima daugiau baltimų, kurie priduoda kartumo. Nuvalytus apelsinus supjaustyti nedideliais gabaliukais.

  3. Sumaišyti su susmulkintu kopūstu. Išmaišyti.

  4. Aliejų sumaišyti su pusės apelsino ir pusės citrinos sultimis. Šiuo padažu apšlakstyti salotas.

  5. Apibarstyti graikiniais pirštais sutrupintais riešutais.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė silvijuma

Komentarai


Daugiau receptų