Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Salotos su vištiena ir trešnėmis
AUTORIUS:
Silvija
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų vištiena ( filė)
1 sauja trešnių
1 žiupsnelis graikinių riešutų
1 saujelė gražgarsčių
1 vienetas kriaušių
1 saujelė špinatų
1 vienetas citrinų
1 vienetas apelsinų
1 arbatinis šaukštelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištienos filė išvirti ir apkepti, kad parustų.
2.
Ant lėkštės pabarstyti rukolos ir špinatų lapelių, sutrupintų riešutų, per pusę perpjautų trešnių ir šiaudeliais supjaustytą kriaušę (galima obuolį).
3.
Uždėti filė gbaliuką. Apšlakstyti apelsino, cuitrinos ir aliejaus padažu.

Salotos su vištiena ir trešnėmis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Vištienos filė išvirti ir apkepti, kad parustų.

  2. Ant lėkštės pabarstyti rukolos ir špinatų lapelių, sutrupintų riešutų, per pusę perpjautų trešnių ir šiaudeliais supjaustytą kriaušę (galima obuolį).

  3. Uždėti filė gbaliuką. Apšlakstyti apelsino, cuitrinos ir aliejaus padažu.

Receptą atsiuntė Silvija

Komentarai


Daugiau receptų