Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Salotos Velykoms
AUTORIUS:
Neringa
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai bulvių
1 sauja žirnių
6 vienetai putpelių kiaušinių
1 žiupsnelis garstyčių (grūdėtos)
1 arbatinis šaukštelis aliejaus
6 vienetai ridikėlių
1 saujelė svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves išvirti su lupenomis, supjaustyti stambiai, į verdantį vandenį dėti putpelių kiaušinukus ir virti 3 minutes.
2.
Į verdantį vandenį sudėti žirnelius ir 3 minutes pavirti.
3.
Viską (paeiliui) dėti į lėkštę: pjaustytas bulves, supjaustytus ridikėlius, svogūnų laiškus, per pusę perpjautus putpelių kiaušinius, berti žirnelius.
Pagaminti padažą: sudėti grūdėtas garstyčias, išspausti citrinos sultis ir alyvuogių aliejų. Išmaišyti.

Skanaus.

Salotos Velykoms

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Bulves išvirti su lupenomis, supjaustyti stambiai, į verdantį vandenį dėti putpelių kiaušinukus ir virti 3 minutes.

  2. Į verdantį vandenį sudėti žirnelius ir 3 minutes pavirti.

  3. Viską (paeiliui) dėti į lėkštę: pjaustytas bulves, supjaustytus ridikėlius, svogūnų laiškus, per pusę perpjautus putpelių kiaušinius, berti žirnelius.
    Pagaminti padažą: sudėti grūdėtas garstyčias, išspausti citrinos sultis ir alyvuogių aliejų. Išmaišyti.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Neringa

Komentarai


Daugiau receptų