
Salotos Velykoms
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | bulvių |
1 sauja | žirnių |
6 vienetai | putpelių kiaušinių |
1 žiupsnelis | garstyčių (grūdėtos) |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
6 vienetai | ridikėlių |
1 saujelė | svogūnų laiškų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves išvirti su lupenomis, supjaustyti stambiai, į verdantį vandenį dėti putpelių kiaušinukus ir virti 3 minutes.
2.
Į verdantį vandenį sudėti žirnelius ir 3 minutes pavirti.
3.
Viską (paeiliui) dėti į lėkštę: pjaustytas bulves, supjaustytus ridikėlius, svogūnų laiškus, per pusę perpjautus putpelių kiaušinius, berti žirnelius.
Pagaminti padažą: sudėti grūdėtas garstyčias, išspausti citrinos sultis ir alyvuogių aliejų. Išmaišyti.
Skanaus.
Pagaminti padažą: sudėti grūdėtas garstyčias, išspausti citrinos sultis ir alyvuogių aliejų. Išmaišyti.
Skanaus.
Salotos Velykoms
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
- Bulvės, 2 vienetai
- Žirniai, 1 sauja
- Putpelės kiaušiniai, 6 vienetai
- Garstyčios, grūdėtos, 1 žiupsnelis
- Aliejus, 1 arbatinis šaukštelis
- Ridikėliai, 6 vienetai
- Svogūnų laiškai, 1 saujelė
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Bulves išvirti su lupenomis, supjaustyti stambiai, į verdantį vandenį dėti putpelių kiaušinukus ir virti 3 minutes.
Į verdantį vandenį sudėti žirnelius ir 3 minutes pavirti.
Viską (paeiliui) dėti į lėkštę: pjaustytas bulves, supjaustytus ridikėlius, svogūnų laiškus, per pusę perpjautus putpelių kiaušinius, berti žirnelius.
Pagaminti padažą: sudėti grūdėtas garstyčias, išspausti citrinos sultis ir alyvuogių aliejų. Išmaišyti.
Skanaus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai