Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Salotos „Vėžiukas“
AUTORIUS:
Audronė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 stiklinė ryžių (virti)
150 gramų krabų lazdelių
1 vienetas kiaušinių (virtas)
0.5 stiklinės žirnių (konservuoti)
2 vienetai alyvuogių
3 valgomieji šaukštai kukurūzų (konservuoti)
3 valgomieji šaukštai ananasų (konservuoti)
4 valgomieji šaukštai majonezo
šiek tiek druskos (jūros)
šiek tiek pipirai
1 vienetas porų (-alia dalis (gabaliukas))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Iš dviejų lazdelių išpjaustyti „vėžio“ žnyples.
2.
Nuo 8 lazdelių nupjaustyti raudonąją dalį, likusias lazdeles susmulkinti.
3.
Kiaušinį supjaustyti kubeliais.
4.
Ryžius,krabų lazdeles, kiaušinį,žirnelius, kukurūzus, ananasus,majonezą sumaišyti, įberti druskos, pipirų.
5.
Sudėti į patiekimo indą, apdėti krabų lazdelių raudonąja dalimi,iš alyvuogių padaryti akis, iš petražolių stiebelių ūsus.
6.
Papuošti išpjaustytais poro lapeliais. Skanaus !

Salotos „Vėžiukas“

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Iš dviejų lazdelių išpjaustyti „vėžio“ žnyples.

  2. Nuo 8 lazdelių nupjaustyti raudonąją dalį, likusias lazdeles susmulkinti.

  3. Kiaušinį supjaustyti kubeliais.

  4. Ryžius,krabų lazdeles, kiaušinį,žirnelius, kukurūzus, ananasus,majonezą sumaišyti, įberti druskos, pipirų.

  5. Sudėti į patiekimo indą, apdėti krabų lazdelių raudonąja dalimi,iš alyvuogių padaryti akis, iš petražolių stiebelių ūsus.

  6. Papuošti išpjaustytais poro lapeliais. Skanaus !

Receptą atsiuntė Audronė

Komentarai (1)


  • Audra 2017-07-06 21:35

    Oho....
    Atrodo turetu buti super....
    Aciu.... )


Daugiau receptų