Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Salsiccia Tagliatelle
AUTORIUS:
http://agnesca.blogspot.com
INGREDIENTAI:
šiek tiek bazilikų
šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
šiek tiek muskato (tarkuotas)
šiek tiek špinatų (švieži, 2-3)
130 gramų makaronų (Tagliatelle)
8 vienetai dešros (rūkyta, griežinėliai)
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai aliejaus
šiek tiek čili pipirų (malti)
6 valgomieji šaukštai rikotos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Makaronus išverdame, kol jie virs sutaisome padažą: supjaustome špinatus juostelėmis, įkaitiname keptuvę, įpilame aliejaus ir kepame špinatus kol jie susitrauks, tai truks maždaug 2-3 minutes. Tada įdedame rikotos sūrio, viską gerai sumaišome ir kepame apie minutę, užbarstome pipirais, druska, bazilikais, čili ir muskatu, viską sumaišome. Įdedame juostelėmis pjaustytus dešros gabalėlius ir kepame 1-2 minutes. Padažas baigtas. Į keptuve su padažu supilame makaronus, o jau tada galime viską dėti į lėkštes.

Salsiccia Tagliatelle

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Makaronus išverdame, kol jie virs sutaisome padažą: supjaustome špinatus juostelėmis, įkaitiname keptuvę, įpilame aliejaus ir kepame špinatus kol jie susitrauks, tai truks maždaug 2-3 minutes. Tada įdedame rikotos sūrio, viską gerai sumaišome ir kepame apie minutę, užbarstome pipirais, druska, bazilikais, čili ir muskatu, viską sumaišome. Įdedame juostelėmis pjaustytus dešros gabalėlius ir kepame 1-2 minutes. Padažas baigtas. Į keptuve su padažu supilame makaronus, o jau tada galime viską dėti į lėkštes.

Receptą atsiuntė http://agnesca.blogspot.com

Komentarai (1)


  • mikas 2010-03-16 12:25

    idomu ka pavadinimas reiskia?


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...