Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Šalta arbata
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto apelsinų
1 vienetas citrinų
5 arbatiniai šaukšteliai cukraus
2 stiklinės arbatos (virta, stipri)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Citrinos ir apelsino žievelė nutrinama cukrumi, jie sudedami į stiklinį ąsotėlį ir užpilami arbata. Gėrimas atšaldomas, išmaišomas. Supilamos citrinos ir apelsino sultys. Tiekiama stiklinėse.

Šalta arbata

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Citrinos ir apelsino žievelė nutrinama cukrumi, jie sudedami į stiklinį ąsotėlį ir užpilami arbata. Gėrimas atšaldomas, išmaišomas. Supilamos citrinos ir apelsino sultys. Tiekiama stiklinėse.

Komentarai


Daugiau receptų