Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Šalta "Gaspačio" sriuba
AUTORIUS:
Rūta
INGREDIENTAI:
300 gramų agurkų
0.5 vieneto citrinų
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
300 gramų paprikų
500 gramų pomidorų pastos
150 gramų svogūnų
100 mililitrų alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Susmulkiname svogūną, po to - česnaką.
Pomidorus perpjauname į 3-4 dalis.
Agurkus nulupame ir supjaustome griežinėliais, paprikas - kubeliais, išvalome sėklas.
Viską ką supjaustėme dedame į trintuvo indą. Viską sutriname iki vientisos masės.
Įspaudžiame citrinos sultis, aliejų, pagardiname druska ir pipirais. Paliekame šaldytuve 3-4 valandoms.
Po to patiekiame su skrebučiais.
Skanaus

Šalta "Gaspačio" sriuba

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Susmulkiname svogūną, po to - česnaką.
Pomidorus perpjauname į 3-4 dalis.
Agurkus nulupame ir supjaustome griežinėliais, paprikas - kubeliais, išvalome sėklas.
Viską ką supjaustėme dedame į trintuvo indą. Viską sutriname iki vientisos masės.
Įspaudžiame citrinos sultis, aliejų, pagardiname druska ir pipirais. Paliekame šaldytuve 3-4 valandoms.
Po to patiekiame su skrebučiais.
Skanaus

Receptą atsiuntė Rūta

Komentarai (2)


  • Neringa 2017-08-15 17:09

    Pirmiausia reikia svogunus ir cesnakus pakepint iki perregimos spalvos su alyvu aliejumi keptuveje ir atsaldzius supilt i smulkinamas darzoves, Tada nebuna astraus svogunu ir cesnaku poskonio burnoje. Rekomenduojama ipilt sek tiek pomidoru sulciu bei pomidoru pastos, kad butu intensyvesnis pomidoru skonis.


  • Liu 2014-08-15 12:31

    Viršūnė!


Daugiau receptų