Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Šalta pavasarinė sriuba
AUTORIUS:
Kristina Kuodienė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
Autorius apie receptą: Šalta pavasarinė sriuba su avokadu, ridikėliais ir pavasario žalumynais. Šalta pavasarinė sriuba su avokadu, ridikėliais ir pavasario žalumynais. Kristina Kuodienė
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 litras kefyro
2 vienetai pomidorų pastos
2 vienetai agurkų
1 vienetas avokadų
1 pundelis ridikėlių
1 pundelis krapų
1 pundelis svogūnų laiškų
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į plaktuvą pilama 1 stiklinė kefyro, smulkintas avokadas, smulkinti agurkai ir viskas gerai suplakama iki vientisos masės.
2.
Gautas plakinys pilamas į puodą su likusiu kefyru. Švarūs ridikėliai pjaustomi griežinėliais ir kartu su smulkintais svogūno laiškais, krapais beriami į kefyro puodą. Pagardinama druska pagal skonį ir gerai išmaišoma.
3.
Kubeliais supjaustyti pomidorai dedami iškart į atskirus dubenėlius ir užpilama paruošta sriuba.

Šalta pavasarinė sriuba

Recepto autorius: Šalta pavasarinė sriuba su avokadu, ridikėliais ir pavasario žalumynais. Kristina Kuodienė
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Į plaktuvą pilama 1 stiklinė kefyro, smulkintas avokadas, smulkinti agurkai ir viskas gerai suplakama iki vientisos masės.

  2. Gautas plakinys pilamas į puodą su likusiu kefyru. Švarūs ridikėliai pjaustomi griežinėliais ir kartu su smulkintais svogūno laiškais, krapais beriami į kefyro puodą. Pagardinama druska pagal skonį ir gerai išmaišoma.

  3. Kubeliais supjaustyti pomidorai dedami iškart į atskirus dubenėlius ir užpilama paruošta sriuba.

Receptą atsiuntė Kristina Kuodienė

Komentarai


Daugiau receptų