Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Šaltieji Havajai
AUTORIUS:
Gertrūda
INGREDIENTAI:
1 vienetas bananų
šiek tiek vyniuogių
šiek tiek ledų (vanilinių, tiek, kiek norisi)
šiek tiek juodojo šokolado (skystas)
šiek tiek uogienės (braškių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
* Pilamasis šokoladas - šokoladą pirkau Latvijoje. Jis pateiktas plastmasiniuose buteliukuose. Taip pat ten galima rasti ir pilamos karamelės.

Gaminimas nerealiai lengvas:

Vanilinius ledus (kiek tik norite) sudedame į indelį. Tada supjaustome vynuoges (galima dėti ir daugiau ir mažiau pagal skonį) kaip norite supjaustote (aš pjaustau per puse išilgai iškrapštau kauliukus ir pjaunu dar kartą per pusę) sudedame į indelį taip pat pagal skonį supjaustome ir bananą pasirinkta forma (aš pjaunu skrituliukais o tuos skrituliukus dar per pusę) ir irgi sudedame į indelį. Tuomet kai vaisiai supjaustyti čiumpame šokoladą ir kelis kartus skersai bei išilgai apipilame ledus. Ir galiausiai imame šaukštelį bei užpilame trupučiuką uogienės.

Kai viskas burnoje susimaišo tampa neapsakomas skonis ir šalta ir gaivu ir saldu...

SKANAUS!!!

Šaltieji Havajai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

* Pilamasis šokoladas - šokoladą pirkau Latvijoje. Jis pateiktas plastmasiniuose buteliukuose. Taip pat ten galima rasti ir pilamos karamelės.

Gaminimas nerealiai lengvas:

Vanilinius ledus (kiek tik norite) sudedame į indelį. Tada supjaustome vynuoges (galima dėti ir daugiau ir mažiau pagal skonį) kaip norite supjaustote (aš pjaustau per puse išilgai iškrapštau kauliukus ir pjaunu dar kartą per pusę) sudedame į indelį taip pat pagal skonį supjaustome ir bananą pasirinkta forma (aš pjaunu skrituliukais o tuos skrituliukus dar per pusę) ir irgi sudedame į indelį. Tuomet kai vaisiai supjaustyti čiumpame šokoladą ir kelis kartus skersai bei išilgai apipilame ledus. Ir galiausiai imame šaukštelį bei užpilame trupučiuką uogienės.

Kai viskas burnoje susimaišo tampa neapsakomas skonis ir šalta ir gaivu ir saldu...

SKANAUS!!!

Receptą atsiuntė Gertrūda

Komentarai


Daugiau receptų