Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
„Šarlotė“ su persikų kremu
AUTORIUS:
Nastiušha
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus
420 gramų persikų (konservuoti)
450 mililitrų grietinėlės (35 % riebumo)
700 gramų sausainių (biskvitiniai, suvynioti su džemu)
15 gramų želatinos
300 mililitrų putojančio vyno
1 vienetas biskvitų (maždaug 1 cm storio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustykite kubeliais trečdalį persikų, o likusius sutrinkite.
Persikų tyrę sumaišykite su šampanu bei cukrumi.
Želatiną išbrinkinkite pusėje stiklinės šalto vandens, nukoškite, ištirpinkite karšto vandens vonelėje ir maišydami supilkite į persikų tyrę.
Į gautą masę pabaigoje įmaišykite standžiai suplaktą grietinėlę ir likusius persikų gabalėlius.
Padenkite maistine plėvele torto formą, į ją sudėkite biskvitinius sausainius taip, kad dengtų dugną bei šonus, ir supilkite kremą.
Viršuje uždėkite biskvitinį lakštą, jį šiek tiek paspausdami, ir pastatykite paruoštą pudingą šaltoje vietoje, kad sustingtų.
Prieš patiekdami apverskite ant plokščios lėkštės ir nuimkite plėvelę.
Skanaus.

„Šarlotė“ su persikų kremu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Supjaustykite kubeliais trečdalį persikų, o likusius sutrinkite.
Persikų tyrę sumaišykite su šampanu bei cukrumi.
Želatiną išbrinkinkite pusėje stiklinės šalto vandens, nukoškite, ištirpinkite karšto vandens vonelėje ir maišydami supilkite į persikų tyrę.
Į gautą masę pabaigoje įmaišykite standžiai suplaktą grietinėlę ir likusius persikų gabalėlius.
Padenkite maistine plėvele torto formą, į ją sudėkite biskvitinius sausainius taip, kad dengtų dugną bei šonus, ir supilkite kremą.
Viršuje uždėkite biskvitinį lakštą, jį šiek tiek paspausdami, ir pastatykite paruoštą pudingą šaltoje vietoje, kad sustingtų.
Prieš patiekdami apverskite ant plokščios lėkštės ir nuimkite plėvelę.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Nastiušha

Komentarai (4)


  • dovile 2015-05-15 22:37

    O kur gauti tokiu sausainiu su dzemu nelabai supratau kokie turi buti?


  • Saulė 2015-05-15 19:05

    Atrodo tikrai pasakiškai


  • Marija 2011-11-23 01:48

    Gal vietoj sampano galima panaudoti vynuogiu sultis? :super:


  • GITANA74 2011-11-22 23:13

    Atrodo tai labai gerai :-D


Daugiau receptų