
Šašlykai marinuoti kefyre
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 kilogramas | kiaulienos (sprandinė ) |
1.5 litro | kefyro |
1 pundelis | kalendrų |
6 galvos | svogūnų |
šiek tiek | druskos |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sprandinę supjaustykite nedideliais gabaliukais. Stambiai supjaustykite svogūnus ir kalendras. Sudėkite viską į puodą (sluoksniuodami): mėsą, po to svogūnus, kalendrą – taip keletą kartų. Kiekvieną sluoksnį sūdykite ir įberkite pipirų.
2.
Viską užpilkite kefyru. Uždenkite indą dangčiu ir palikite stovėti per naktį vėsioje vietoje (kuo ilgiau mėsa marinuosis – tuo švelnesnis bus šašlykas). Mėsą susmeikite ant iešmų ir kepkite šašlykinėje ant gerai įkaitusių anglių, apšlakstydami likusiu kefyru.
Šašlykai marinuoti kefyre
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
- Kiauliena, sprandinė , 1 kilogramas
- Kefyras, 1.5 litro
- Kalendra, 1 pundelis
- Svogūnai, 6 galvos
- Druska
- Pipirai
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Sprandinę supjaustykite nedideliais gabaliukais. Stambiai supjaustykite svogūnus ir kalendras. Sudėkite viską į puodą (sluoksniuodami): mėsą, po to svogūnus, kalendrą – taip keletą kartų. Kiekvieną sluoksnį sūdykite ir įberkite pipirų.
Viską užpilkite kefyru. Uždenkite indą dangčiu ir palikite stovėti per naktį vėsioje vietoje (kuo ilgiau mėsa marinuosis – tuo švelnesnis bus šašlykas). Mėsą susmeikite ant iešmų ir kepkite šašlykinėje ant gerai įkaitusių anglių, apšlakstydami likusiu kefyru.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai