Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Šašlykai (tikri, skanūs)
AUTORIUS:
Julija
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
3 kilogramai kiaulienos (sprandinė)
4 žiupsneliai druskos
15 vienetų pipirai (juodieji, stambiai malti)
15 vienetų kalendrų
1 arbatinis šaukštelis bazilikų
1 arbatinis šaukštelis kumino
2 lapai laurų lapų (lapai)
1 arbatinis šaukštelis paprikų (raudona, malta)
9 galvos svogūnų
5 valgomieji šaukštai aliejaus (saulėgrąžų)
1 vienetas citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaulienos sprandinę supjaustome 3 - 4 cm storio kubeliais.
2.
Marinuojame: visus ingridientus dėti butent išvardinta eiliškumo tvarka( nuo 1 iki 11 punkto). Supilus saulėgrąžų aliejų viską gerai išmaišykite (naudokite tik saulėgrąžų, kitoks aliejus netinkamas).
3.
Iš vienos vidutinio dydžio citrinos išspaudžiame sultis (jokiu būdų nedėkit citrinos anksčiau, nei numatyta recepte, nes mėsa taps guminė).
4.
Dar kartą viską gerai išmaišome, sudedam į puodą, prispaudžiam kuo nors iš viršaus ir paliekame per naktį. Kepti galima ir orkaitėje, ir keptuvėje, ant žarijų – bus labai skanu.


Vadovaukitės receptu ir būsite maloniai nustebinti.

Skanaus.

Šašlykai (tikri, skanūs)

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 20
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kiaulienos sprandinę supjaustome 3 - 4 cm storio kubeliais.

  2. Marinuojame: visus ingridientus dėti butent išvardinta eiliškumo tvarka( nuo 1 iki 11 punkto). Supilus saulėgrąžų aliejų viską gerai išmaišykite (naudokite tik saulėgrąžų, kitoks aliejus netinkamas).

  3. Iš vienos vidutinio dydžio citrinos išspaudžiame sultis (jokiu būdų nedėkit citrinos anksčiau, nei numatyta recepte, nes mėsa taps guminė).

  4. Dar kartą viską gerai išmaišome, sudedam į puodą, prispaudžiam kuo nors iš viršaus ir paliekame per naktį. Kepti galima ir orkaitėje, ir keptuvėje, ant žarijų – bus labai skanu.


    Vadovaukitės receptu ir būsite maloniai nustebinti.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Julija

Komentarai


Daugiau receptų