Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Šašlykas
AUTORIUS:
Rita
INGREDIENTAI:
32 gramai cukraus
8 gramai juodųjų pipirų
8 vienetai laurų lapų (lapeliai)
250 gramų svogūnų
120 mililitrų acto
55 gramai druskos
6 gramai kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustyti, ant jos supilti actą ir gerai išmaigyti kol mėsa pabals. Svogūnus supjaustyti žiedais, ant jų sudėti visus prieskonius ir vėl išmaigyti. Svogūnus sudėti ant mėsos ir viską lengvai permaišyti, paspausti ir palikti per naktį. Kepti virš žarijų sumovus ant iešmų.

Čia mano firminis šašlykų receptas, siūlau pabandyti ir jums.

Šašlykas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Mėsą supjaustyti, ant jos supilti actą ir gerai išmaigyti kol mėsa pabals. Svogūnus supjaustyti žiedais, ant jų sudėti visus prieskonius ir vėl išmaigyti. Svogūnus sudėti ant mėsos ir viską lengvai permaišyti, paspausti ir palikti per naktį. Kepti virš žarijų sumovus ant iešmų.

Čia mano firminis šašlykų receptas, siūlau pabandyti ir jums.

Receptą atsiuntė Rita

Komentarai (12)


  • Pauliux 2010-11-20 15:45

    ...liuks,-skanu , bet
    -vietoj acto, paband. balto, sauso vyno, - dar idomeu...


  • kamile 2010-08-28 13:56

    :bravo: skanu...


  • Snaige 2010-06-21 13:26

    Arcwolfai, tai atsiusk savo recepta, isbandysim ir ivertinsim :)


  • ArcWolf 2010-06-21 11:46

    Sutinku. Visi neišmaneliai taip šašlikus ir daro.


  • Hihi 2010-06-18 11:42

    Nekliedek. Visi naudoja druska, acta, o tu atejai pasakei ir palikjo :)


  • ArcWolf 2010-06-17 11:21

    Druskai ir actui ne vieta marinate!
    Vietoj acto geriau naudoti vyną arba citrinos sultys.
    O druska aplamai išdžiovina mėsą.


  • Elvijus Greslis 2010-06-12 00:05

    Nu pacukai ir zalia eda mesa, ArcWolfai. O mes normalus zmones ismarinuojam, o tik po to valgom :)


  • ArcWolf 2010-06-11 11:29

    Actas ir druska???? ...į mėsa? Ir tai dar turi per nakti stovėti???? Nu čia tai jau tik degradams :-D


  • Indre 2010-03-07 14:40

    ar ne per mazai druskOs? %-)


  • Erika 2009-07-01 23:47

    atrodo skaniai::)


Daugiau receptų