Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Šašlykas vyno marinate
AUTORIUS:
Monika
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas kiaulės prandinės
800 gramų svogūnų
300 mililitrų vynas
1 arbatinis šaukštelis žolelių
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
0.5 arbatinio šaukštelio pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Supjaustykite svogūnus žiedeliais ir išklokite jais indo dugną.
2.
Tuomet dėkite kubeliais supjaustytą mėsą. Sluoksniuokite viską taip, kad ant viršaus galiausiai būtų svogūnai.
3.
Vyną sumaišykite su prieskoniais ir užpilkite ant šašlykų. Tuomet dėkite lėkštę ir prislėkite. Laikykite apie parą laiko šaldytuve.
4.
Kepkite, kol gražiai apskrus.

Šašlykas vyno marinate

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Supjaustykite svogūnus žiedeliais ir išklokite jais indo dugną.

  2. Tuomet dėkite kubeliais supjaustytą mėsą. Sluoksniuokite viską taip, kad ant viršaus galiausiai būtų svogūnai.

  3. Vyną sumaišykite su prieskoniais ir užpilkite ant šašlykų. Tuomet dėkite lėkštę ir prislėkite. Laikykite apie parą laiko šaldytuve.

  4. Kepkite, kol gražiai apskrus.

Receptą atsiuntė Monika

Komentarai


Daugiau receptų