Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Šatrijos raganų kepsnys
AUTORIUS:
Gintarė
INGREDIENTAI:
2 vienetai gvazdikėlių
2 vienetai svogūnų
800 gramų kiaulės nugarinės
šiek tiek druskos
300 mililitrų burokėlių (marinuotų burokėlių sultys)
šiek tiek prieskonių (kiaulienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulieną supjaustome, sudedame į molinį puodą, apibarstome prieskoniais, užpilame burokėlių rūgštymu, paslegiame ir marinuojame apie 1 val. Išimame, susmaigstome ant plonų alksnio šakelių ir kepame ant žarijų.

Šatrijos raganų kepsnys

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaulieną supjaustome, sudedame į molinį puodą, apibarstome prieskoniais, užpilame burokėlių rūgštymu, paslegiame ir marinuojame apie 1 val. Išimame, susmaigstome ant plonų alksnio šakelių ir kepame ant žarijų.

Receptą atsiuntė Gintarė

Komentarai


Daugiau receptų