
Sausi pusryčiai - granola
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
300 gramų | avižinių dribsnių |
3 saujos | razinų |
2 saujos | saulėgrąžų (lukštentos) |
2 saujos | žemės riešutų |
4 valgomieji šaukštai | sviesto |
2 valgomieji šaukštai | medaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Ant mažos ugnies išlydome sviestą su medumi. Į šį mišinį pilame avižinius dribsnius ir gerai išmaišome.
2.
Į dribsnius dedame džiovintus vaisius ir riešutus ir viską gerai išmaišome.
3.
Masę dedame į orkaitę kepti 5 - 10 minučių, 180 laipsnių temperatūroje ir kiek padžioviname.
4.
Valgome su kefyru, jogurtu, pienu ar tiesiog arbata.
Sausi pusryčiai - granola
Dovile
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
- Avižiniai dribsniai, 300 gramų
- Razinos, 3 saujos
- Saulėgrąžos, lukštentos, 2 saujos
- Žemės riešutai, 2 saujos
- Sviestas, 4 valgomieji šaukštai
- Medus, 2 valgomieji šaukštai
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Ant mažos ugnies išlydome sviestą su medumi. Į šį mišinį pilame avižinius dribsnius ir gerai išmaišome.
Į dribsnius dedame džiovintus vaisius ir riešutus ir viską gerai išmaišome.
Masę dedame į orkaitę kepti 5 - 10 minučių, 180 laipsnių temperatūroje ir kiek padžioviname.
Valgome su kefyru, jogurtu, pienu ar tiesiog arbata.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (1)
Taip puikus