Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sausai rauginti agurkai
AUTORIUS:
Regina
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
10 agurkų
2 skiltelės česnakų
2 valgomieji šaukštai druskos
1 valgomasis šaukštas cukraus
1 pundelis petražolių
1 pundelis krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Nuplauname agurkus ir nupjauname galiukus. Susmulkiname česnaką, krapus, petražoles. Viską sudedame į polietileninį maišelį, užrišame ir pakratome. Kambario temperatūroje palaikome 2-2,5 val. Nuplauname ir valgome. Agurkai labai traškūs ir skanūs.
2.
Taip pat galima ir 8 val palaikyti maišelį šaldytuve. Tik reikia kas kelias valandas papurtyti.

Sausai rauginti agurkai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Nuplauname agurkus ir nupjauname galiukus. Susmulkiname česnaką, krapus, petražoles. Viską sudedame į polietileninį maišelį, užrišame ir pakratome. Kambario temperatūroje palaikome 2-2,5 val. Nuplauname ir valgome. Agurkai labai traškūs ir skanūs.

  2. Taip pat galima ir 8 val palaikyti maišelį šaldytuve. Tik reikia kas kelias valandas papurtyti.

Receptą atsiuntė Regina

Komentarai


Daugiau receptų